برای بیماران

پایش طب نیکان

تیم حرفه ای نورومونیتورینگ پایش طب

ماموریت ما ارائه خدمات برتر پایش عصبی حین عمل جراحی یا نورومونیتورینگ است که می تواند با سهولت و کارایی در انواع جراحی ها استفاده شود. ما ماموریت خود را از طریق تعهد به ارایه خدمات فوق العاده به بیماران و مدیریت کیفیت و ارتقا دانش بالینی خود انجام خواهیم داد.

پایش طب نیکان

هدف از نورومونیتورینگ حین جراحی چیست؟

هدف نورومونیتورینگ حین جراحی محافظت از سیستم عصبی شماست. اطلاعاتی که از این طریق بلافاصله به جراح داده میشود، می تواند از آسیب عصبی (آسیب به مغز، نخاع یا اعصاب) جلوگیری کند. هنگامی که آسیب عصبی رخ می دهد، بازخورد فوری به جراح، متخصص بیهوشی و پرستاران اجازه می دهد تا به سرعت واکنش لازم را نشان دهند تا آسیب طولانی مدت پس از عمل به حداقل برسد. نورومونیتورینگ یک لایه ایمنی اضافی برای شما و هم برای جراحتان فراهم می کند.

چه کسی برای جراحی من درخواست انجام نورومونیتورینگ حین جراحی می کند؟

این جراح شماست که تشخیص می دهد نورومونیتورینگ چه اندازه برای عمل جراحی و ایمنی شما مفید است. علاوه بر اینکه در صورت اتفاقی برای سیستم عصبی شما او بلافاصله آگاه میشود و می تواند اقدام لازم را انجام دهد، نورومونیتورینگ باعث میشود تا جراح با آرامش و استرس کمتری جراحی های حساس را انجام دهد.

نورومونیتورینگ حین جراحی چگونه کار می کند؟

به طور معمول، نظارت بر فیزیولوژی عصبی حین جراحی از طریق تحریکات الکتریکی و اندازه گیری تعیین تأثیر آن‌ها بر سیستم عصبی عمل می‌کند. برای جمع آوری این اطلاعات، بسته به نوع جراحی، الکترودهایی به مچ دست، مچ پا، پوست سر و گاهی اوقات به گروه های عضلانی خاصی متصل می شوند. الکترودها پاسخ سیستم عصبی شما به محرک الکتریکی را ثبت می کنند و می توانند تغییرات در عملکرد سیستم عصبی شما را نشان دهند. اگر تغییرات قابل توجهی وجود داشته باشد، پزشک بلافاصله جراح را مطلع می کند و در صورت لزوم، مداخله مناسب آغاز می شود.

تیم بسیار حرفه ای ما سال ها تجربه بالینی و اتاق عمل دارد و تحت آموزش و‌نظارت مستقیم دکتر محمد علی آرامی و نورولوژیست های همکارشان فعالیت می کند و بسیاری از روش های پیچیده و پرخطر را زیر نظر دارد. ایشان با گذراندن کارگاه های پیشرفته آموزشی بین المللی انجمن بین المللی نوروفیزیولوژی حین جراحی (ISIN) دانش خود را به روز کرده و عضو فعال این انجمن و نیز انجمن پایش نوروفیزیولوژی آمریکا (ASNM) می باشند.

برای ما مهم تفاوتی نمی کند که یک جراحی چقدر پیچیده یا به ظاهر ساده باشد. ما هر بیمار را با استانداردهای بالا و با همان میزان دقت و نگرانی که گویی یکی از اعضای خانواده خودمان است، تحت پایش نوروفیزیولوژیک قرار می دهیم.

تجربه به ما آموخته است که ارزش نورومونیتورینگ مستقیماً با سطح اعتماد جراح به تیم پایش کننده مرتبط است. ما مطمئن هستیم که استانداردهای بالای ما و سطح برتری ما به سرعت اعتماد بیماران و کل تیم جراحی را جلب خواهد کرد.

با پزشکان ما آشنا شوید

دکتر خسرو پارسا

دکتر خسرو پارسا

استاد برجسته جراحی اعصاب ایران

دکتر گیو شریفی

دکتر گیو شریفی

جراح مغز و اعصاب

استاد دانشگاه شهید بهشتی

دکتر مسعود شیروانی

دکتر مسعود شیروانی

جراح مغز و اعصاب

جراحی های قاعده جمجمه

دکتر محمد صمدیان

دکتر محمد صمدیان

و استاد دانشگاه شهید بهشتی

استاد دانشگاه شهید بهشتی

دکتر حسن رضا محمدی

دکتر حسن رضا محمدی

جراح مغز و اعصاب

استاد دانشگاه شهید بهشتی

استاد سعید صفایی

استاد سعید صفایی

فوق تخصص جراحی ستون فقرات

دکتر حسن قندهاری

دکتر حسن قندهاری

فوق تخصص سجراحی ستون فقرات

استاد دانشگاه علوم پزشکی ابران بیمارستان شفایحیائیان