متداول ترین سوالات پرسیده شده
-
- نورومانیتورینگ چیست؟
نورومانیتورینگ یا بررسی فعالیت های مغزی، یک روش پزشکی است که با استفاده از تجهیزات الکترونیکی، به بررسی فعالیت های الکتریکی مغز انسان می پردازد. این روش برای تشخیص بیماری های مغزی، اختلالات عصبی و بررسی عملکرد مغز در حین انجام وظایف مختلف، استفاده می شود. در این مقاله از پایش طب نیکان ، به بررسی جزئیات نورومانیتورینگ، استفاده های آن و نحوه عملکرد آن پرداخته خواهد شد.
-
- چه کسی برای جراحی من درخواست انجام نورومونیتورینگ حین جراحی می کند؟
این جراح شماست که تشخیص می دهد نورومونیتورینگ چه اندازه برای عمل جراحی و ایمنی شما مفید است. علاوه بر اینکه در صورت اتفاقی برای سیستم عصبی شما او بلافاصله آگاه میشود و می تواند اقدام لازم را انجام دهد، نورومونیتورینگ باعث میشود تا جراح با آرامش و استرس کمتری جراحی های حساس را انجام دهد.
-
- هدف از نورومونیتورینگ حین جراحی چیست؟
هدف نورومونیتورینگ حین جراحی محافظت از سیستم عصبی شماست. اطلاعاتی که از این طریق بلافاصله به جراح داده میشود، می تواند از آسیب عصبی (آسیب به مغز، نخاع یا اعصاب) جلوگیری کند. هنگامی که آسیب عصبی رخ می دهد، بازخورد فوری به جراح، متخصص بیهوشی و پرستاران اجازه می دهد تا به سرعت واکنش لازم را نشان دهند تا آسیب طولانی مدت پس از عمل به حداقل برسد. نورومونیتورینگ یک لایه ایمنی اضافی برای شما و هم برای جراحتان فراهم می کند.
-
- هزینه های نورومونیتورینگ حین جراحی را چه کسی باید بپردازد؟
شرکت بیمه شما ممکن است بخشی از هزینه های مرتبط با نورومونیتورینگ حین جراحی را بپردازد. این مبلغ بستگی به شرکت بیمه شما دارد. لطفاً برای اطلاع از پوشش نورومونیتورینگ حین جراحی با شرکت بیمه خود تماس بگیرید. بطور کلی، باید هزینه نسبتا ارزان خدمات نورومونیتورینگ حین جراحی را با هزینه بالای مراقبت های طولانی مدت و توانبخشی برای بیماری که دچار عوارض عصبی حین عمل جراحی شده است، مقایسه کنید. این مقایسه نشان میدهد که فایده آن قطعاً بیشتر است
-
- آیا نورومونیتورینگ حین جراحی عوارضی هم دارد؟
در صورت استفاده از دستگاه های معتبر و نیز وجود تیم دوره دیده و دارای صلاحیت علمی و حرفه ای، هیچگونه عارضه مهمی دیده نمیشود. موارد معدودی وجود دارند که نورومونیتورینگ ممنوع است و یا باید با ملاحظات خاص انجام شود. در صورتیکه شما شامل این موارد باشید، پزشک انجام دهنده نورومونیتورینگ شما را مطلع خواهد ساخت.
-
- روز عمل چه کارهایی انجام میشود؟
در روز جراحی شما، پزشک متخصص اعصاب قبل از رفتن به اتاق عمل با شما ملاقات خواهد کرد. او در مورد سابقه پزشکی شما می پرسد و معاینه مختصری از عملکرد عصبی شما انجام می دهد و رفلکس ها، حس و قدرت حرکتی شما را آزمایش می کند. همچنین در مورد روش جراحی و نورومونیتورینگ با شما صحبت خواهد کرد و شما را برای اتاق عمل آماده خواهد کرد.هنگامی که وارد اتاق عمل شدید، تیم مونیتورینگ وسایل و دستگاه را آماده کرده و فرآیند نورومونیتورینگ حین جراحی آغاز میشود.
-
- نورومونیتورینگ حین جراحی چگونه کار می کند؟
به طور معمول، نظارت بر فیزیولوژی عصبی حین جراحی از طریق تحریکات الکتریکی و اندازه گیری تعیین تأثیر آنها بر سیستم عصبی عمل میکند. برای جمع آوری این اطلاعات، بسته به نوع جراحی، الکترودهایی به مچ دست، مچ پا، پوست سر و گاهی اوقات به گروه های عضلانی خاصی متصل می شوند. الکترودها پاسخ سیستم عصبی شما به محرک الکتریکی را ثبت می کنند و میتوانند تغییرات در عملکرد سیستم عصبی شما را نشان دهند. اگر تغییرات قابل توجهی وجود داشته باشد، پزشک بلافاصله جراح را مطلع می کند و در صورت لزوم، مداخله مناسب آغاز می شود